ALEXANDRIA

dilluns, de gener 05, 2009

STARDUST


De Neil Gaiman m'agrada tot el que fa. Com que no sóc una gran consumidora de còmics (que és com vaig conèixer Gaiman) m'agraden més les seues novel·les. Neverwhere, Coraline... I Stardust que és l'última que m'he llegit.

Possiblement alguns de vosaltres haureu vist la pel·lícula. Molt bonica i molt divertida però amb algunes llicències respecte el llibre...

Stardust és un conte de fades per adults dels que acostuma a escriure Gaiman. Tristan viu al poble de Muro que fa de frontera entre la tranquil·la Anglaterra i el País de les Fades. Un dia marxa va a la recerca d'una estrella caiguda del cel per conquistar la seua estimada Victoria. Però resulta que quan l'estrella cau del cel i s'estabella contra el món màgic de l'altre costat de Muro es converteix en una jove de caràcter difícil que no sembla molt disposada a acompanyar a Tristan al seu poble.

Pel camí hi ha bruixes que mengen cors per recuperar la joventut, pirates que naveguen pels núvols caçant llamps, fantasmes tristos, nens abandonats, arbres savis, flors de vidre, destins que canvien, secrets amagats, passions retrobades i un aire de melancòlica màgia que ens condueix a un final més o menys inesperat.

Per als que gaudeixen amb novel·les de l'estil de La princesa prometida.

Etiquetes de comentaris: , ,


Escrit per nimue :: 11:44 :: 0 Comentaris:

Vols dir-me alguna cosa?

---------------------------------------