ALEXANDRIA

dimecres, de març 31, 2010

SELVA DE TENEBRES



Feia molt de temps que tenia pendent escriure sobre Selva de tenebres, el segon llibre de Frederic Mayol, el nostre company Deric. Després de L'aniversari robat ens arriba aquesta història trepidant d'aventures i d'amistat. D'aventures i d'emocions ja vam trobar-ne un grapat a L'aniversari robat, que a més tenia un puntet de fantasia que em va agradar molt. Però les aventures que viuen els protagonistes de Selva de tenebres tenen un punt més dramàtic, més real, més intens.

Josep i la seua família es traslladen a l'Índia per recollir la nena que han adoptat. Però no serà tan fàcil. L'orfanat on viuen les criatures és asaltat per uns mercenaris que formen part d'una xarxa corrupta d'explotació de menors. I el Josep i el seu tiet Daniel s'endinsaran en les profunditats tenebroses de la selva (influències de Conrad? ;)) per rescatar les nenes. En aquest viatge de supervivència i superació es creuran amb un altre noi, el Rajiv, que també busca la seua germana segrestada.

L'adversitat i totes les calamitats i injustícies de què seran testimonis forjaran la seua amistat més enllà de les diferències.

El llibre està recomanat per a lectors a partir de 12 anys i tinc la sensació que es quedaran ben enganxats des del primer moment perquè encara que tenim l'esperança d'un final feliç pel camí troben tants obstacles que els fan patir tant que és necessari continuar llegint per saber com s'ho faran per guanyar la batalla!

A mi personalment em va resultar molt interessant el personatge de Daniel, el tiet del Josep. És tan Indiana!

Després d'aquests dos llibres adreçats al públic juvenil Frederic Mayol ha publicat la seua primera novel·la per adults, El mundo en una botella

Etiquetes de comentaris: ,


Escrit per nimue :: 11:37 :: 2 Comentaris:

Vols dir-me alguna cosa?

---------------------------------------