ALEXANDRIA

diumenge, de gener 17, 2010

LA MECÀNICA DEL COR

La mecànica del cor és una història d'amor d'ambientació steampunk escrita per Mathias Malzieu, el cantant del grup francès Dionysos.

Edinburgh, 1874. La nit més freda de la història. És la nit en què Jack naix i és abandonat. El seu cor no funciona. Hauria mort segur si la Madeleine, experta en criatures abandonades i en andròmines que arreglen els desperfectes del cos humà, no li hagués cosit al pit un rellotge de cucut que permet que el seu cor funcione. Ara bé, és un cor una mica imperfecte i per evitar dolors innecessaris i continuar vivint és important no tocar les agulles, dominar la ràbia i no enamorar-se mai.

El rellotge de cucut que Jack porta enganxat al pit el converteix en un xiquet diferent: a l'escola és un marginat, a l'orfanat de Madeleine on viu cap família el vol adoptar...

Un dia coneix Miss Acacia, la petita cantant miop que no vol portar ulleres. I s'enamora. I les circumstàncies doloroses d'aquest enamorament faran que comence un viatge de Edimburg a Granada per trobar-se amb la seua estimada.

Sobreviurà el cor de Jack a tantes emocions? Serà capaç el rellotge de fusta de mantenir en funcionament la mecànica del cor?

La història és com un poema llarg, tendre i dur al mateix temps, ple d'imatges colpidores, intenses, amb un rere fons de boira i de llum a parts iguals, de patiment i d'esperança. Una història d'amor gòtica que recorda una mica Tim Burton.

I no em digueu que la portada no és bonica!

Aquí teniu la web del llibre.

Etiquetes de comentaris: ,


Escrit per nimue :: 16:05 :: 1 Comentaris:

Vols dir-me alguna cosa?

---------------------------------------